Политика за сигурност

Преди да използвате сайта, моля запознайте се с Политиката за сигурност на Check.BG

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

В check.bg ние поемаме изключително сериозно отговорността за конфиденциалността Ви. Информацията, която търсим от Вас, когато правим резервацията се изисква в този ред и по този начин, за да Ви предложим професионално обслужване.

Предоставянето на Вашите лични данни на договорните ни партньори /хотели, самолетни компании и др./ е само и единствено с цел да бъде извършена докрай резервацията или покупката чрез нашия сайт, както и за да Ви осигурим професионална информация или услуги, за които сте се поинтересували чрез check.bg с Вашето изрично съгласие. По този начин гарантираме за достоверността и отговорността Ви третата страна, заинтересована по сделката. Използването на личните данни е само и единствено според разпоредбите на Закона за Защита на Личните Данни /ЗЗЛД/.

Още веднъж бихме искали да подчертаем, че "Некс Медия" ООД се придържа към Европейските закони за защита на личните данни. Благодарение на най-добрите съвременни технологии в check.bg се спазват строги охранителни мерки, които предпазват личните Ви данни от злоупотреба и неоторизиран достъп от външни лица.

КРЕДИТНИ КАРТИ

Информацията за Вашата кредитна карта се получава при нас чрез защитен сървърен канал. Ние използваме най-новата възможна защитна технология, която предотвратява от външни намеси и злоупотреби всички персонални данни, както и информацията за кредитната Ви карта. Методът за защита е SSL-технология. "Некс Медия" ООД притежава валиден SSL сертификат.

Относно хотелските резервации забележете още, че check.bg не взима такса и не задължава кредитната Ви карта. Изискваната информацията за Вашата кредитната карта, отново и само е, за да се гарантира направената резервация. Вие сами ще платите престоя си в хотела на място.

Данните от кредитната Ви карта ще бъдат съхранявани в базата на check.bg докато отпътувате от хотела или докато не закупите съответния продукт или услуга. След края на резервацията, респ. покупката, данните ще бъдат унищожени автоматично.

КОНТРОЛ НА ЛИЧНИТЕ ВИ ДАННИ

Вие винаги имате правото да прегледате личните си данни /Име, телефон, адрес и пр./, които сте ни предоставили. Можете да поискате Вашите лични данни чрез e-mail на office@check.bg. Моля, напишете "Проверка на личните данни" в Subject на електронното писмо. Ако личните Ви данни са грешни, ще ги променим според Вашето желание. Можете да поискате личните Ви данни да бъдат премахнати от базата ни като изпратите електронно писмо на същия адрес. Моля, напишете "Премахване на личните данни" в Subject на електронното писмо.

КОГА CHECK.BG ВИ ПРАЩА ЕЛЕКТРОННИ ПИСМА?

След като направите резервация или се поинтересувате за покупка или услуга, публикувана на check.bg, Вие ще получите е-mail съобщение за потвърждение с цялата Ви необходима информация. Можете да вземете този e-mail с Вас в хотела, както за справки по време на пътуването, така и като гаранция за резервацията.

В процеса на резервация можете да получите от нас писмо, което да съдържа специални оферти и повече информация за новостите на check.bg. Вие можете по всяко време да прекратите получаването на подобни писма от нас, с изпращане на е-мейл под формата на декларация за отказ на адрес: remove@check.bg.

Ако имате предложения и забележки по този текст, моля, пишете ни на office@check.bg.

БЛАГОДАРИМ ВИ!

Последна актуализация: 24.07.2019