Официален блог към сайта Check.BG. Важна и полезна информация по отношение на предоставяните от сайта услуги, новини, публикации, коментари, полезни връзки, RSS емисии.


Невалидни регистрации или “Защо не получавам имейл при регистрация?”

Уважаеми потребители,

Във връзка с Вашите запитвания и зачестилите опити за безплатна регистрация на нов профил в сайта Check.BG, които се подават със сгрешен имейл, бихме искали да насочим вниманието Ви към правилното изписване на имейл адреса, с който се регистрирате като потребител.

Най-често грешките се получават при бързане от невнимание и недоглеждане. Примери за грешки са подадени имейли от вида ime@avb.bg, който вероятно е ime@abv.bg, ime@gmai.com, който вероятно е ime@gmail.com и пр.

При опит на системата да изпрати потвърдителния имейл за регистрация се получава отказ, заради несъществуващ имейл. Ако не получавате регистрационен имейл от нас, най-вероятно сте сбъркали изписването на адреса си или по някаква причина сте филтрирали поща, изпращана от Check.BG. Спокойно можете да повторите регистрацията си, след като сте убедени, че правилно сте изписали детайлите си във всички полета.

Поздрави!

Няма коментари към “Невалидни регистрации или “Защо не получавам имейл при регистрация?”” »

Все още няма коментари.

RSS хранилка за коментарите по тази публикация. TrackBack URI

Вашият коментар