Официален блог към сайта Check.BG. Важна и полезна информация по отношение на предоставяните от сайта услуги, новини, публикации, коментари, полезни връзки, RSS емисии.


Препоръки при пътуване с бебе в самолет

1. На борда на самолета вземете само най-необходимото – памперси, резервни дрешки за детето, кърпички, шише за храна, сухо мляко (една доза), и в бързината не забравяйте… самолетните билети за вас, бебето и човека, с когото сте тръгнали.

2. Не пропускайте да си запазите място до пътеката. Важно е, защото няма да притеснявате останалите пътници, с които сте по стечение на обстоятелствата един до друг за времето на полета.

3. Ако детето ви не е от най-послушните, се качете на борда последни, за да си спестите мрънкането му в затвореното пространство няколко часа.

4. Ако детето ви е по-голямо вземете повече дъвки, защото от налягането може да го заболят ушите, а и вашите. Вземете му и детски книжки, защото в противен случай може да унищожи списанията на борда!

5. Не се притеснявайте да викате стюардесата и за най-малката услуга, защото СТЕ СИ ПЛАТИЛИ ДОСТАТЪЧНО за самолетния билет.

6. И не на последно място – не рискувайте да пътувате сами с детето! Купете евтин самолетен билет и на свой близък човек – ако не е бащата, то поне покенете собствената си майка или най-добрата си приятелка!:)

Весел полет!

Ива Василева

Няма коментари към “Препоръки при пътуване с бебе в самолет” »

Все още няма коментари.

RSS хранилка за коментарите по тази публикация. TrackBack URI

Вашият коментар